Шановні відвідувачі "Очаківщини", хто небайдужий до історії та новин району, сайт безкоштовно опублікує любі Ваші матеріали, зі збереженням авторського права.
Запрошую до співпраці всіх, як професіоналів, так і аматорів.



Очаківська ОДПІ ГУ ДФС у Миколаївській області  повідомляє, що для проведення коригування стосовно працівника необхідно відобразити правильні показники та подати уточнюючий податковий розрахунок (форма № 1ДФ).

 

Для проведення коригування необхідно виключити рядок, у якому було допущену помилку. Для виключення одного помилкового рядка з попередньо введеної інформації потрібно повторити всі графи такого рядка та в графі 9 зазначити «1» — на виключення рядка.

Після цього для введення нового рядка з відображенням у графі 8 ознаки податкової соціальної пільги потрібно повністю заповнити всі його графи, а в графі 9 зазначити «0» — на введення рядка.

Водночас якщо суми нарахованого (виплаченого) доходу (графи 3а та 3) і нарахованого (перерахованого) податку (графи 4а та 4) не змінюються стосовно такого працівника, то в цьому разі штрафні (фінансові) санкції до підприємства не застосовуються.

Зареєструватися, щоб мати можливість залишати коментарі.

Вгору