Шановні відвідувачі "Очаківщини", хто небайдужий до історії та новин району, сайт безкоштовно опублікує любі Ваші матеріали, зі збереженням авторського права.
Запрошую до співпраці всіх, як професіоналів, так і аматорів.



 

Водночас ПКУ не передбачає процедури використання податкової пільги із земельного податку, передбаченої п. 4 п. 297.1 ПКУ для платників єдиного податку, шляхом делегування права використання такої пільги своєму об'єднанню. Отож юрособи, які обрали спрощену систему оподаткування та надають в оренду власне нерухоме майно, що розташоване в багатоквартирних будинках, не можуть скористатися пільгою, передбаченою п. 4 п. 297.1 ПКУ.

Нагадаємо!

Згідно з п. 4 п. 297.1 ПКУ,  платники єдиного податку звільняються від обов'язку нарахування, сплати й подання податкової звітності з податку на майно (у частині земельного податку), окрім земельного податку за земельні ділянки, що не використовуються платниками єдиного податку груп 1–3 для провадження господарської діяльності й платниками єдиного податку групи 4 для ведення сільськогосподарського товаровиробництва.

Вгору