Шановні відвідувачі "Очаківщини", хто небайдужий до історії та новин району, сайт безкоштовно опублікує любі Ваші матеріали, зі збереженням авторського права.
Запрошую до співпраці всіх, як професіоналів, так і аматорів.



 

  • для податкових накладних/розрахунків коригування до податкових накладних, складених із 1 по 15 календарний день (включно) календарного місяця, — до останнього дня (включно) календарного місяця, у якому вони складені;
  • для податкових накладних/розрахунків коригування до податкових накладних, складених із 16 по останній календарний день (включно) календарного місяця, — до 15 календарного дня (включно) календарного місяця, наступного за місяцем, у якому вони складені.

Окрім того, з 1 січня 2017 року для реєстрації в ЄРПН податкових накладних і розрахунків коригування відведено 365 календарних днів, що настають за датою виникнення податкових зобов’язань, відображених у відповідних податкових накладних і розрахунках коригування.

Зауважимо: перебіг зазначеного (365-денного) реєстраційного строку перериватиметься на період зупинення реєстрації в ЄРПН податкових накладних (розрахунків коригування), згідно з п. 201.16 ПКУ, і відновлюватиметься з дня припинення процедури зупинення їх реєстрації (пп. 201.16.4 ПКУ).

Такі зміни внесено до п. 201.10 ПКУ Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо покращення інвестиційного клімату в Україні)» від 21.12.2016 р. № 1797-VІІІ.

Зареєструватися, щоб мати можливість залишати коментарі.

Вгору