Шановні відвідувачі "Очаківщини", хто небайдужий до історії та новин району, сайт безкоштовно опублікує любі Ваші матеріали, зі збереженням авторського права.
Запрошую до співпраці всіх, як професіоналів, так і аматорів.



 

Наразі вже відомо що нові вимоги до форми й змісту КОРО та РК у частині відображення інших податків (зборів), окрім ПДВ, не поширюються на здійснення в них записів про рух готівки та про суми розрахунків на підставі розрахункових документів, що друкуються РРО, версії внутрішнього програмного забезпечення яких включені до Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій, до набрання чинності цим наказом.

До створення реєстру центрів сервісного обслуговування суб'єкт господарювання до заяви про реєстрацію (перереєстрацію) реєстратора розрахункових операцій разом із копією договору суб'єкта господарювання із центром сервісного обслуговування про технічне обслуговування та ремонт такого реєстратора розрахункових операцій подає до контролюючого органу також копію договору (чи іншого документа), яким підтверджується право, надане виробником (постачальником) реєстратора розрахункових операцій центру сервісного обслуговування на проведення технічного обслуговування і ремонту відповідної моделі (модифікації) реєстратора розрахункових операцій.

Для реєстрації РРО суб'єкт господарювання подає до контролюючого органу:

  • реєстраційну заяву за формою № 1-РРО;
  • копію документа, що підтверджує факт купівлі чи безоплатного отримання РРО у власність, іншого документа, що підтверджує право власності або користування РРО;
  • копію документа на право власності чи іншого документа, що надає право на розміщення господарської одиниці, де використовуватиметься РРО;
  • копію паспорта (формуляра) РРО та копію паспорта модема (у разі застосування зовнішнього модема);
  • копію договору суб'єкта господарювання із ЦСО про технічне обслуговування та ремонт РРО.

При поданні реєстраційної заяви в паперовому вигляді необхідно буде пред’явити оригінали документів. Якщо заява подається в електронному вигляді, оригінали пред'являються контролюючому органу разом із довідкою ЦСО про опломбування РРО й актом уведення в експлуатацію.

Оригінали документів, окрім реєстраційної заяви, повертаються суб'єкту господарювання, копії лишаються в контролюючому органі.

Зареєструватися, щоб мати можливість залишати коментарі.

Вгору